I hagen vår produserer vi en rekke forskjellige grønnsaker. Vi er fortsatt i ferd med å prøve ut ulike sorter og dyrkingsformer for å finne det som passer oss og dette stedet best. Hagen er en nøkkel til samhandling på gården vår, til opplæring, utdanning, læring av arbeidet med hestene og utveksling av erfaringer om sorter, dyrkningsmuligheter, markedsføring og PR.
Arbeidet i hagen innebærer mye manuelt arbeid, støttet av våre redskapsbærere og hestene. Vår visjon er å gradvis drive hagen fossilfritt og å skape en permanent plass for arbeidshestene våre i landbruket.
Vi forsøker å skreddersy vår produksjon etter kundenes ønsker og markedsfører det meste av grønnsakene våre direkte. Vi produserer et bredt utvalg til vår egen gårdsbutikk og til restauranter og butikker i Oslo og omegn.
Et annet viktig mål er å tilby samfunnet vårt god og variert mat året rundt. På storkjøkkenet vårt foredler vi våre egne produkter, blant annet syltetøy, saft og fermenterte grønnsaker.
Dette gjør det mulig for oss å tilby våre besøkende og seminargjester på gjestehuset sunn, variert og økologisk mat som vi produserer nesten utelukkende på gården vår.
Grønnsakshagen dekker et areal på rundt 2 hektar, inkludert våre to drivhus for agurker og tomater. Vi har ferske grønnsaker om sommeren og lagringsgrønnsaker for vinteren, som vi kan lagre i våre romslige kjellere uten å bruke strøm frem til neste vår.