Aktuelt

Salg av grønnsaker

Vårt selvbetjente grønnsaksutsalg er åpent alle dager 9-18 – For større mengder bestill på forhånd tlf 48 100 720 eller e-post fokhol@fokhol.no

VELKOMMEN!


KUNDEBREV DESEMBER  2018

Hei alle sammen!

Stor takk til dere som kommer innom for en handel og holder gårdsbutikken i gang!

Advent er her og vi kan se tilbake på en lang vekstsesong. Den varme og tørre sommeren har gitt reduserte avlinger og i alle lagerrom er det mye mindre enn vanlig. Men gårdsbutikken holder åpent så lenge det er grønnsaker og kunder.

Utvalget er stort sett det samme som før. Ønsker du grønnkål utover vinteren, anbefaler vi at du kjøper den nå, da den er på sitt fineste. Legg den i fryseren og ta ut etter hvert det du trenger. Pr kg kr 90,-

Nå selger vi epler fra Telemark av sorten «Katrine», mørke røde og med god smak. 5kg kasse kr 180. Pr kg kr 40,-.

Fra begynnelsen av desember tilbyr vi kjøtt fra egne storfe. Dyrene har gått på beite hele sommeren og de fôres over vinteren med godt høy og silo. Blir det etterspørsel etter kjøtt, vil vi kunne levere et bredere utvalg senere i vinter. Meld fra om din interesse!

  • Kjøttdeig kr80/500g
  • Grytekjøtt kr250/kg
  • Kraftbein kr50/kg

Bestilling av kjøtt, grønnkål og ellers større menger grønnsaker sendes på e-post til fokhol@fokhol.no eller sms til 90227082. Si fra når du kan hente, så legger vi det fram i butikken.

Gårdsbutikken er åpen alle dager mellom 9-18. Betaling med kontanter eller Vipps.

Med ønske om en god advent og god jul fra alle på Fokhol